Uitgesteld speelgoed.

We zochten al een tijdje naar een idee/concept waarbij we kinderen uit kansarme gezinnen in onze samenleving ook toegang willen geven tot duurzaam en mooi speelgoed, want elk kind heeft voor ons evenveel recht op een gelukkige kindertijd. 
Speelgoed helpt hierbij met de ontwikkeling van de kindjes hun zintuigen.

We hadden simpelweg kunnen kiezen om een deel van onze winst af te staan aan een goed doel, maar hiermee betrekken we op zich heel minimaal onze klanten. Ook is dit weinig transparant.

Na het lezen hoe het systeem van Uitgestelde Koffie werkte en de positieve vibes dit met zich meebrengt, lanceert Toyduka.be als allereerste speelgoedwebshop het idee van Uitgesteld speelgoed.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wel, er zijn verschillende bedragen die u als klant kan kopen, gaande van €5, €10, en €20. Die kan u toevoegen aan uw bestelling.
Eens u het geld heeft overgemaakt, updaten wij op deze pagina hoeveel geld er te besteden valt.

Elk jaar kiezen wij 1 lokaal goed doel, vereniging, ... Waarbij deze dit volledige bedrag aan speelgoed kunnen kopen en zo hun jonge leden uitermate gelukkig kunnen maken.

Dit zal telkens omstreeks November zijn, zodat de kindjes een leuke Sint of Kerst hebben.

Oh ja, voor wie een stukje uitgesteld speelgoed koopt, hebben wij een leuke verassing in petto als dank!

Maar wat doen jullie zelf dan?

Wel, wij zullen dit bedrag aanvullen, enerzijds door op dit geschonken speelgoed geen winstmarge te nemen, anderzijds zullen wij hier minstens nog de helft aan bijdragen.

Welke goede doelen?

Dit kan gaan over de Clini Clowns, tot mensen helpen mensen, zolang het kind maar centraal staat, en we hiermee echt een lach kunnen toveren op die gezichtjes.
Bent u voorzitter of op een of andere manier betrokken bij een vereniging, ga naar onze contact pagina en laat een berichtje achter, wie weet kiezen wij u als eerste goed doel uit voor dit jaar.

Kan ik hier een fiscaal attest voor krijgen?

Jammer genoeg niet, dit is een prive initiatief, maar uiteraard moedigen wij u aan om deze verenigingen financieel een extra steuntje te geven.


Meer vragen?
Stel ze ons! Dit kan op onze facebookpagina https://www.facebook.com/Toyduka maar ook via onze contactpagina, wij horen graag van jullie!